Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija u Zagorju

Poštar i slastičar u Zagorju raskrinkani kao okorjeli dileri droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području grada Krapine policija je jutros izvršila pretres nekoliko stanova.

Krapinsko-zagorska Policijska uprava izvijestila je da je dovršeno višemjesečno kriminalističko istraživanje nad više osoba zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zloporabe droga. Kako se navodi u priopćenju, sumnja se da su šestorica hrvatskih državljana u dobi od 30 do 39 godina te jedan 33-godišnji crnogorski državljanin od listopada 2009. do svibnja 2010. na zasad nepoznat način nabavljali veće količine droge s nakanom da ju preprodaju u Krapinsko-zagorskoj županiji i Zagrebu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke Oduzeto oružje, streljivo i sastavni dijelovi oružja te preparati za potenciju Naoružan do zuba Pretresli mu kuću i pronašli oružje, streljivo, induktor za rasprskavajuću minu... Policiju zatekla i jedna potpuno drugačija stvar

Još u tijeku kriminalističkog istraživanja zaplijenjeno je 982,12 grama amfetamina, 9,6 grama kokaina i 94,80 grama heroina, a danas je u premetačini stanova na krapinskom području, kojima se služe osumnjičenici, pronađeno još 400 grama heroina i 10-ak grama kokaina. Četvorica osumnjičenika će danas biti kazneno prijavljeni i odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a za trojicom se još traga.

Istraživanje je obavila zagorska policija u suradnji s Policijskim nacionalnim uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala, MUP-ovim odjelom kriminaliteta droga i Županijskim državnim odvjetništvom u Zlataru. (Mi.Dr./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene