Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

Zbog ovoga nije čuo da dolazi vlak: Policija objavila detalje naleta na pješaka u zagrebačkom Remetincu

Nesreća na pruzi - 1
Nesreća na pruzi - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Nesreća na pruzi - 4 Nesreća na pruzi - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na pruzi - 3 Nesreća na pruzi - 3 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na pruzi - 2 Nesreća na pruzi - 2 Foto: DNEVNIK.hr Nesreća na pruzi - 1 Nesreća na pruzi - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Nesreća na pruzi Galerija 1/5 >>
Nakon nesreće pješaku je pružena liječnička pomoć u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, u kojem je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

U ponedjeljak, 7. studenoga oko 15:50 u Novom Zagrebu, u Turanjskoj ulici, 19-godišnjak je prelazio preko pruge na mjestu na kojem nije označen pješački prijelaz te je došlo do naleta vlaka na pješaka.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Nalet vlaka kod Šibenika - 3 završen očevid FOTO Policija objavila detalje teške nesreće kod Šibenika, u kojoj je vlak naletio na automobil

Kako je PU zagrebačka izvijestila, mladić je u ušima imao slušalice za reprodukciju zvuka. Na njega je naletio putnički vlak koji prometuje na relaciji Zagreb - Moravice, a kojim je upravljao 28-godišnji strojovođa.

Pročitajte i ovo Nesreća na pruzi - 4 Očevid u tijeku Nalet vlaka na pješaka u zagrebačkom Remetincu, ozlijeđen mladić: "Prelazio je preko pruge"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Tragedija u Osijeku: Vlak udario u automobil, vozač poginuo na licu mjesta

Pješaku je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, u kojem je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Između 15:50 i 17:32 željeznički promet sjevernim kolosijekom bio je obustavljen.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene