Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moli građane za pomoć

Policija objavila fotografiju pljačkaša zlatarnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija na svojim je internetskim stranicama objavila fotografije nepoznatog razbojnika koji je jučer uz prijetnju puškom opljačkao zlatarnicu u Dubravi, te je zamolila građane da se, ako na fotografiji prepoznaju razbojnika ili su se zatekli u blizini događaja i imaju korisne informacije o pljački, jave na telefonski broj 192.

Policija im jamči anonimnost', poručila je glasnogovornica zagrebačke policije Jelena Bikić, istaknuvši da policija intenzivno traga za razbojnikom. Maskirani razbojnik jučer je oko 8,15 sati uz prijetnju puškom dvjema zaposlenicama ( 41 i 32 godine) zlatarnice 'Aurum' u Aveniji Dubrava naredio da mu u ruksak stave zlatni nakit, što su one i učinile, a nakon čega se razbojnik mirno udaljio. U policiji kažu da je razbojnik iz zlatarnice odnio nekoliko kilograma zlatnog nakita, čija se vrijednost procjenjuje na više od milijun kuna. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija njemačkog ovčara koji je napao ženu Užas u Dubravi Njemački ovčar ugrizao ženu i ubio drugog psa: "Napao je mene i moju obitelj, sve sam prijavio i nitko nije reagirao" Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

>> Zagreb: Naoružan puškom, iz zlatarnice odnio milijun kuna

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene