Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Znate li nešto

Nagrada od 50 tisuća kuna za podatke o vozaču koji je izazvao nesreću i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je raspisala nagradu od 50 tisuća kuna za informacije o odbjeglom vozaču što je u prosincu 2006. izazvao nesreću u kojoj su, na autocesti Rijeka - Zagreb, poginule sestre Višnja i Gordana Filipović iz Rijeke.

Do nesreće je došlo 15. prosinca u 20,25 sati kada je nepoznati vozač upravljao automobilom na autocesti A6 iz smjera Kikovice u smjeru Orehovice, u suprotnom tj. zabranjenom smjeru. Vozačica Višnja Filipović upravljala je automobilom Toyota Yaris, a kada je uočila automobil koji je išao prema njoj u suprotnom smjeru pokušala ga je izbjeći, naglo je skrenula udesno i izgubila kontrolu nad vozilom. Automobil se prevrnuo u nekoliko navrata na krov, a nepoznati vozač bez zaustavljanja je napustio mjesto nesreće.

Pročitajte i ovo Policija pola sata iza ponoći U prometnoj nesreći ozlijeđeno petero tinejdžera: 18-godišnjak ušao u suprotan smjer i naletio na drugi auto Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija

Vozačica je od posljedica ozljeda preminula odmah, dok je njena sestra i suvozačica Gordana Filipović od zadobivenih ozljeda preminula u KBC-u Sušak.

U SUZAMA Suprug kojeg je nestala Ivana optužila za sve: 'Ja vjerujem da su oni živi i zdravi i da će se pojaviti svakog trena'

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem, sveobuhvatnim policijskim izvidima i dokaznim radnjama koje su provedene nad više od 100 osoba, nije došlo do podataka o mogućem počinitelju ovog događaja stoga je... potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić donio Odluku o javnom raspisivanju nagrade, u iznosu od 50 tisuća kuna, za obavijest koja će rezultirati ili doprinijeti otkrivanju i uhićenju počinitelja ovog kaznenog djela", objavio je MUP na svojoj internetskoj stranici.

Sve koji imaju bilo kakve informacije policija poziva da se jave na broj telefona 192, e-mailom na adresu primorsko-goranska@policija.hr ili osobno, dolaskom u najbližu policijsku postaju ili upravu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene