Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dovršena istraga

Nakon gotovo tri godine razriješena krvava pljačka banke u Dubravi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka je policija nakon gotovo tri godine istrage razriješila slučaj pljačke poslovnice Volksbanke u Dubravi, pri čemu je ubijen jedan zaštitar.

Policija je nakon gotovo tri godine dovršila kriminalističku istragu u slučaju krvave pljačke poslovnice Volksbanke u zagrebačkoj Dubravi.

Pročitajte i ovo Godišnjica tragedije u OŠ Vladislav Ribnikar Godišnjica tragedije FOTO Dirljive scene ispred OŠ Vladislava Ribnikara: Roditelji ubijene djece stigli na mjesto masakra Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima

Prilikom tog razbojstva ubijen je 49-godišnji zaštitar Damir Klapšec.

>> FOTO: Policija moli pomoć u potrazi za pljačkašem

U policiji su za četvrtak prijepodne najavili press konferenciju, na kojoj će iznijeti više detalja o riješenom slučaju.

Konferenciji će prisustvovati načelnik Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke Danijel Žugel i pomoćnik načelnika Sektora Pejo Božić.

U trenutku pljačke u poslovnici banke bilo je četvero zaposlenika i zaštitar, koji je navodno pokušao fizički zaustaviti razbojnika. On je iz banke pobjegao s nekoliko stotina tisuća ukradenih kuna, a u zaštitara je ispalio dva hica iz vatrenog oružja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene