Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Leš u moru kod Vrbnika

Policija moli pomoć, tko je vlasnik ovog sata?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U moru pokraj Vrbnika na otoku Krku u nedjelju je pronađeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Policija traži pomoć pri identificiranju.

'Radi se o osobi starosti oko 60 godina, visine 177 cm, srednje tjelesne građe, težine 90 do 100 kilograma. Kod osobe nisu pronađeni osobni dokumenti, a bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava, smeđe hlače dužine do ispod koljena sa smeđim kožnim remenom. Na nogama je imao crne čarape, a na ruci stariji sat s platnenim crnim remenom i naljepnicom na poleđini sata, a na kojoj je vjerojatno bilo upisano ime i prezime', priopćili su iz primorsko-goranske policije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju Policija Naložena obdukcija U parku u Rovinju pronađena mrtva žena, policija utvrđuje uzrok

Policija moli građane koji iz opisa osobe i njegove odjeće ili po satu mogu prepoznati o kome je riječ, ili imaju neke druge korisne informacije, da se jave na broj 192.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene