Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvatile ga prodavačice

Policajac u odori krao slaninu i sir vrijedne 20-ak kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnice jedne vukovarske trgovine uhvatile su kupca u krađi slanine i sira.

Hrvatski policajac. Štiti, čuva, kažnjava. Nema tog scenarija po kojem policajac u džepove odore trpa slaninu i sir. Kad su ugledale taj prizor, prodavačice jedne vukovarske trgovine ostale su bez teksta. Krađe u trgovinama su česte. No, kad krade policajac, onda je oprez malo veći. Zbog straha djelatnice danas nisu željele pred našu kameru.

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Ilustracija OSUĐEN JE Pronašao novčanik s 2000 kuna i odnio ga u policiju: Nije ni sanjao kakvu će grozotu napraviti nagrađeni policajac

Trgovkinje se boje neugodnosti. Policajac je često navraćao u njihovu trgovinu. Zbog slanine i sira mogao bi izgubiti posao. 'Naravno da takvim ljudima koji takve stvari rade nije mjesto u policiji, jer čovjek koji sam se ne drži zakona, ne može ga ni primjenjivati', rekao je predsjednik Sindikata policije Dubravko Jagić.

Da u vrijeme krađe u trgovini nisu bila još dva policajca, trgovkinje vjerojatno ne bi prijavile slučaj. Ovako su policajci na licu mjesta odradili posao. Prijavili su kolegu. 'U svakom žitu ima kukolja. U svim strukama ima netko tko će svojim ponašanjem osramotio struku. Tako je i u policiji', dodao je Jagić. U državi u kojoj svatko malo netko ukrade milijun-dva, građani nisu iznenađeni ovom sitnom krađom.

'Vjerojatno je gladan. Ima možda djece. Ima kredita', rekla je jedna građanka. 'Ne čudi me danas ništa kod nas. Ljudi jednostavno rade što im padne na pamet. Nema sankcija nikakvih ozbiljnijih', mišljenje je jednog građanina. Policajac je udaljen iz službe. Slanina i sir stajat će ga mnogo više od 20 kuna. Prijeti mu otkaz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene