Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Crikvenici

Policajac hicem iz pištolja u zrak upozorio vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U središtu Crikvenice prometni policajac ispalivši hitac upozorenja spriječio je 34-godišnjeg vozača koji ga je, kako stoji u službenom izvješću, pokušao spriječiti u obavljanju dužnosti.

Policajac-motociklist obavljao je kontrolu dokumenata u okviru najavljene akcije, a kada je zaustavio 34-godišnjeg vozača, došlo je do incidenta, piše Novi list. Po službenoj verziji događaja, vozač je krenuo na policajaca, a ovaj je napad spriječio ispalivši hitac iz pištolja u zrak.No, odvjetnici vozača tvrde da je policajac njihovom branjeniku najprije oduzeo prometnu i vozačku dozvolu te mu naredio da legne na tlo. Sve se to odvijalo pred očima velikog broja svjedoka te je vozač odbio policajčevo naređenje na što je ovaj izvadio pištolj iz futrole i ispalio hitac. Vozač je odveden u prostorije policijske postaje gdje je zadržan 12 sati zbog alkoholiziranosti.



Pročitajte i ovo Nesreća u Michiganu tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Slika nije dostupna Čašica uz ručak? Usred dana mrtav pijan vozio auto: Pogledajte koliko promila je imao 48-godišnjak

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene