Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bunio se na mjere osiguranja

Polančec nakon noći provedene u zatvoru na ročište doveden u lisicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je noć proveo u Remetincu, bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec na novo ročište u slučaju Podravka doveden je u lisicama.

Iako je mnoštvo novinara bilo okupljeno pred sudnicom, mogli su ući unutra tek kad su Polančecu skinute lisice u sudnici, bez prisustva kamera i fotoaparata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Suđenje Mormonski par ubio dvoje djece i ženu: Mališane su nazivali zombijima, vjerovali u sudnji dan - "Nezgodne smrti se događaju" Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

>> 'Ako sam kriv neka krepam u najgorim mogućim mukama!'

Polančec je sucu Siniši Pleši prigovorio zbog načina na koji je doveden na ročište te kako su lisičine bile apsolutno nepotrebne. Pleše mu je odgovorio kako to nema veze sa sudom.

Polančec je pojasnio kako njegov prigovor ne ide pravosudnim policajcima, već je ljut zbog lisičina na rukama u kojima je izveden pred sud te je ponovio kako takve mjere osiguranja nisu potrebne.

Podsjetimo, nakon jučerašnjeg ročišta u slučaju Podravka Polančec je na osebujan način još jednom novinarima rekao kako je nevin. 'Ako sam ja postupao s ciljem, namjerom, svrhom ili motivom da odvjetniku Miletiću pribavim nepripadnu imovinsku korist daj mi Bože da izgubim oba oka, da mi se isuše obje ruke i obje noge i neka krepam u najgorim mogućim mukama koje možete zamisliti', poručio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene