Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zastupnikov sin

Prijetio da će mu polomiti kosti: Podignuta optužnica protiv Ivana Đakića zbog prijetnje novinaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinski sud u Virovitici potvrdio je optužnicu protiv Ivana Đakića (22) iz Pitomače, sina HDZ-ova saborskog zastupnika Josipa Đakića. Tereti ga se za ozbiljne prijetnje novinaru Ivanu Žadi.

Kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici podnijeli su novinari Ivan Žada i Iva Anzulović, i to zbog njegove javno iznesene prijetnje kako će Žadi nanijeti teške tjelesne ozljede, piše Podravski.hr.

Pročitajte i ovo Dojava iz škole - 2 Dojava škole Dječak prijetio učenicima u školi: Policija mu u kući pronašla oružje Josipa Pleslić ex. Rimac Udarac za obranu Visoki kazneni sud o slučaju Josipe Pleslić: "Obrana je imala vremena iznijeti svoje argumente"

Prema optužnici, Đakić je prijetnju izrekao 10. listopada prošle godine za šankom jednog kafića, a sve je čulo nekoliko svjedoka. Navodi se kako je Ivan Đakić, među ostalim, izjavio kako će “pretući Žadu čim ga vidi, vući ga za kosu ili platiti 500 eura nekome u Zagrebu da mu polomi kosti”. Proglase li ga krivim, mlađem Đakiću prijeti do pet godina zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene