Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena istraga

Motociklist (21) zapeo na čeličnu sajlu na šumskom putu kod Rijeke i poginuo: Državno odvjetništvo podignulo optužnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Jelenju se u kolovozu prošle godine dogodila tragedija - 21-godišnji vozač motocikla poginuo je tijekom vožnje u šumi kada je zakačio sajlu postavljenu na putu kojim se inače voze motociklisti. Završena je istraga.

21-godišnjak je vozio motocikl kad je zapeo na čeličnu sajlu. Zadobio je osobito teške tjelesne ozljede u predjelu glave i vrata od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Pročitajte i ovo Kineska tvornica u Vrginmostu Donosi Provjereno Tope i prerađuju plastiku u središtu mjesta, građani tvrde: "Truju nas, povraćamo od tog smrada! Iz vreća ispadaju štakori, živi i mrtvi" Izvješće o radu tužiteljstva, ilustracija - 6 Pokazalo novo izvješće Afera puno, a tužitelja malo: DORH troši stotine tisuća kuna na natječaje na koje se nitko ne javlja

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci priopćilo je da je nakon provedene istrage podignuta optužnica protiv trojice muškaraca u dobi od 61, 57 i 67 godina.

Optužnicom se okrivljenicima stavlja na teret da su u šumskom predjelu na širem području Rijeke, na ulazu u njihovu česticu, postavili čeličnu sajlu između stabala, iako svjesni da navedenu šumsku stazu učestalo koriste motociklisti tijekom vožnje šumom te da sajla nije lako uočljiva, olako držeći da time ne ugrožavaju sigurnost posjetitelja šume.

Uslijed opisanog postupanja trojice okrivljenika je 9. kolovoza prošle godine oko 20 sati došlo do smrtnog stradavanja 21-godišnjaka koji je, vozeći se motociklom šumskim putem, zajedno s grupom motociklista, zapeo u postavljenu sajlu i poginuo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene