Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojništvo

Pljačkaš bježao s više od 200.000 kuna, ulovio ga zaštitar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca koji je jučer ujutro opljačkao Privrednu banku Zagreb u Samoboru, u pokušaju da pobjegne s plijenom spriječio je 32-godišnji zaštitar, koji ga je nakon kratke potjere samoborskim ulicama uhvatio nedaleko od banke, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Maskirani 34-godišnji I.M. jučer je oko 11 sati prijeteći plinskim oružjem od triju djelatnica banke zatražio novac koji su mu one, bojeći se za život, i predale.

Nakon što je pobjegao s nešto više od 200 tisuća kuna, za njim je krenuo zaštitar AKD-a i uhvatio u dvorištu u Zagorskoj ulici, gdje ga je zadržao do skorog dolaska policije koja je u međuvremena dobila dojavu o pljački banke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu Ilustracija Očevid u tijeku Opljačkana banka u Istri: Razbojnici zaprijetili pištoljem i odnijeli novac, policija traga za počiniteljima

>> Pljačka banke u Samoboru, počinitelj ubrzo uhićen

Kod pljačkaša, od ranije poznatog policiji, pronađena je maska, kapa, oružje i ukradeni novac te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, a danas je predan pritvorskom nadzorniku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene