Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

Pijani vozač motocikla udario u teretno vozilo, ozlijeđena suvozačica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
24-godišnjakinja je ozlijeđena u sudaru teretnog vozila i motora.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20,35 sati na državnoj cesti D-58 u mjestu Boraja, na šibenskom području, a teško je ozlijeđena 24-godišnja putnica na motoru iz Šibenika, izvijestila je Policijska uprava šibensko-kinska.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Radovi na cesti Pula: Zbog pretjecanja teško stradao motociklist Slika nije dostupna Vozio bez kacige Motociklist poginuo pri podizanju motora na stražnji kotač

Do prometne nesreće došlo je kada je 51-godišnjak iz Splita teretnim vozilom Mercedes, splitskih oznaka, nepropisno skrenuo ulijevo u vrijeme dok ga je neregistriranim motociklom Yamaha 850 pretjecao 26-godišnjak iz Šibenika.

Ozlijeđena putnica zadržana u bolnici

Dvadesetšestogodišnjak je neregistriranim motociklom upravljao u alkoholiziranom stanju i bez položenog vozačkog ispita. U sudaru je 24-godišnja putnica na motoru zadobila teške tjelesne ozljede, a 26-godišnji vozač motora je lakše ozljeđen. Ozlijeđena putnica s motocikla zadržana je na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici.

Protiv 51-godišnjeg vozača teretnog vozila slijedi kaznena prijava, a protiv 26-godišnjeg vozača motocikla optužni prijedlog, navodi policija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene