Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud odlučio

Petrač Zagorcu mora vratiti 750 000 eura s kamatama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Mateković i Hrvoje Petrač, osuđeni zbog otmice sina Vladimira Zagorca, moraju mu isplatiti 750.000 eura s kamatama.

Nepravomoćnom presudom u Palači pravde odlučeno je da Mateković i Petrač moraju Vladimiru Zagorcu isplatiti 750.000 eura s kamatama na ime naknade štete za otkupninu koju je morao predati otmičarima sina, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Dragan Kovačević Afera odijela Sud odbio prijedlog obrane Dragana Kovačevića, Uskok: "To je pokušaj odugovlačenja" Donald Trump Izašli mu ususret Trump u posljednji trenutak dobio odgodu - ne mora položiti 464 milijuna dolara

Sudac Nikola Ramušćak obrazložio je da je sud bio vezan osuđujućom kaznenom presudom Petraču i Matekoviću za otmicu Zagorčeva sina i činjeničnim opisom te presude.

>> Zagorec od Petrača i Matekovića traži milijune zbog otmice sina

Petrač je putem odvjetnika osporavao tužbu jer iz presude vrhovnog suda proizlazi da je Mateković, a ne on, zadržao tih 750 000 eura. No, sudac je pojasnio kako su zajedno prouzročili štetu pa će za nju solidarno i odgovarati.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene