Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pavlić ostaje u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je isteklo 48-satno zadražavanje u pritvoru Petru Pavliću, koji je 7. studenoga prijetio eksplozijom plinske boce na Korzu, istražna sutkinja Ksenija Zorc odredila je daljnje zadržavanje u pritvoru zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Općinsko državno odvjetništvo je, osim toga, predložilo i psihijatrijsko vještačenje osumnjičenika, priopćio je glasnogovornik riječkog Županijskog suda Zoran Sršen.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna prekršajna prijava Divljanje u Zadru: Pijani muškarac prijetio, pljuvao i vikao da ima koronavirus Slika nije dostupna LAŽNA DOJAVA Nakon dojave o bombi: Pirotehničari pročešljali Poglavarstvo Grada Zagreba, u tijeku policijsko postupanje

60-godišnji Petar Pavlić prije dva dana ujutro u parkiranom je automobilu na Korzu ispred zgrade riječkog Poglavarstva prijetio eksplozijom plinske boce upaljačem.

S Korza su tada evakuirani ljudi u krugu od stotinjak metara oko Pavlićeva automobila, a on je nakon dva sata svojevoljno izašao iz automobila te je priveden u policiju.

Nisu utvrđeni motivi njegova djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene