Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pas tragač GSS-a pronašao mrtvo tijelo nestalog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osoba za kojom se tragalo na području Kaštela pronađena mrtva na području općine Seget.

Dana 28. travnja u 07:50 sati ŽC 112 Split primio je informaciju iz HGSS Split da su krenuli u potragu za nestalom muškom osobom (1957.g.) na području Kaštela. 

Pročitajte i ovo Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo nema tragova Samo jedan čovjek zna gdje je tijelo malene Danke Ilić: "On je najlukaviji" Albania, ilustracija Odbijen suprugov zahtjev Almin otac ispričao šokantne detalje: "Što su sve vidjele oči te djece, duša me boli"

Nestanak osobe prijavila je obitelj 27. travnja u večernjim satima u II. PP Split. Na zahtjev policije DC 112 je putem operatera za mobilne mreže 6 puta izvršio lociranje mobitela nestale osobe.
Tijekom dana 28. travnja nestala osoba nije pronađena. 

Potraga je nastavljena 29. travnja. Od 14:00 sati uz pripadnike Policijske postaje Trogir uključena su i 3 pripadnika HGSS Split.
Potraga je završena u 18:00 sati, kada je uz pomoć psa tragača nestali nađen mrtav u gustoj borovoj šumi kod zaselka Donji Tomaši, općina Seget. 

Zbog jako nepristupačnog terena na izvlačenju tijela angažirano je još 6 pripadnika HGSS Split, uz čiju je pomoć akcija izvlačenja tijela završila u 21:50 sati. Tijelo stradalog preuzeo je mrtvozornik, te je prebačen na Odjel patologije KBC Split.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene