Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nema tragova

Samo jedan čovjek zna gdje je tijelo malene Danke Ilić: "On je najlukaviji"

Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo
Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo Davor Javorovic/PIXSELL
Aktualno Galerija Potraga za Dankom još traje Potraga za Dankom još traje Foto: DNEVNIK.hr I dalje traje potraga za Dankom I dalje traje potraga za Dankom Foto: DNEVNIK.hr Potraga za tijelom Danke Ilić Potraga za tijelom Danke Ilić Foto: Telegraf/Facebook Potraga za tijelom Danke Ilić u selu Zlot Potraga za tijelom Danke Ilić u selu Zlot Foto: Telegraf +8 Potraga za Dankom Ilić u selu Zlot Galerija 1/13 >>
I dalje nije poznato gdje je tijelo ubijene Danke Ilić. No sumnja se da odgovor na to pitanje zna Rade Dragijević, otac Dejana Dragijevića, koji je priznao da je ubio djevojčicu.

Već mjesec i pol postavlja se pitanje gdje je tijelo ubijene Danke Ilić, a odgovora i dalje nema. 

Sumnja se da samo jedna osoba zna gdje je tijelo djevojčice, a to je Rade Dragijević, otac Dejana Dragijevića, koji je priznao da je ubio djevojčicu.

"On pokazuje najvišu razinu inteligencije i lukavosti od svih. Ubrzo nakon što je uhićen promijenio je odvjetnika i ostavlja dojam da samo misli na svoju obranu, Zbog toga se sumnja da je upravo on ključan za pronalazak tijela djevojčice", otkriva Blic

Pročitajte i ovo Ilustracija Sve organizirao dečko 14-godišnjakinju dečko namamio u šumu, gdje je dva dana mučena i silovana: Desetero djece uhićeno i upleteno u ovaj horor

Tužiteljstvo je naložilo vještačenje GPS uređaja iz službenog vozila JKP-a Vodovod kako bi se utvrdio smjer kretanja navedenog vozila. Dosad je ispitano 17 svjedoka.

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru potvrdilo je da nova DNK vještačenja koja su pristigla u to tužiteljstvo ne pokazuju da postoje biološki tragovi ubijene djevojčice Danke.

Pročitajte i ovo Osumnjičeni za ubojstvo žene u Blatu Sve se istražuje Otkriven motiv ubojstva poznate grafičke dizajnerice: Zašto je ubojica majci dvoje djece prerezao vrat?

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Veselo u Vladi Plenković: "Umjesto doviđenja - Rim Tim Tagi Dim!"

U pitanju su DNK vještačenja više od 400, od ukupno 500 tragova, izuzetih iz vozila JKP-a Vodovod koje su koristili osumnjičeni Dejan Dragojević i Srđan Janković prilikom zločina.

"U dosadašnjim pristiglim rezultatima vještačenja nema bioloških poklapanja s DNK-om djevojčice. No ovo je samo dio vještačenja, vještači se mnogo predmeta. Očekujemo da pristignu i ostali", rekao je tužitelj Miodrag Canović.

Pročitajte i ovo Ivan Penava Nije im sjelo Penavu razapeli na društvenim mrežama: "Sram te bilo. Je*i se ti i Plenky"

Na Biološkom fakultetu u Beogradu u tijeku su i vještačenja bioloških tragova alata iz kuća osumnjičenih i drugih predmeta pronađenih na terenu.

Danka Ilić ubijena je 26. ožujka, za taj zločin osumnjičeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković. Oni su upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. U pritvoru se nalazi i Dejanov i Daliborov otac Rade Dragijević.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene