Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sud u Šibeniku

Paravinji pritvor produžen za 30 dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičenom za nestanak 17-godišnje Antonije Bilić, vozaču kamiona 43-godišnjem Draganu Paravinji istražni je sudac Županijskog suda u Šibeniku produžio pritvor za još 30 dana, kazao je njegov odvjetnik po službenoj dužnosti Branko Baica.

Vinko Ljubičić, odvjetnik obitelji Antonije Bilić predložio je prošli tjedan uvođenje novih dokaza u istragu koja se na Županijskom sudu vodi protiv Dragana Paravinje zbog sumnje da je ubio 17-godišnjakinju iz Krički kraj Drniša. Ljubičić je od suda zatražio saslušanje dvoje novih svjedoka, a o njegovom zahtjevu odluku bi ovih dana trebao donijeti istražni sudac Igor Ninić.

Osumnjičeni Paravinja u pritvoru Županijskog suda ostaje do okončanja istrage, osim ukoliko njegovo izručenje ne zatraži bosansko pravosuđe.

Naime, Osnovni sud u Sokolcu još mora donijeti pravomoćnu presudu zbog pokušaja silovanja, no doznaje se da nikakav zahtjev još nije stigao.

Paravinja koji je uhićen u BiH prvo je priznao da je ubio Antoniju, a kasnije je kazao da je to priznanje od njega iznudila policija. Potraga za Antonijom nestalom 7. lipnja i dalje traje. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Prirodna smrt ili...? Jezivo otkriće u škrinji nakon dvije godine: "Bio mi je prijatelj... Bilo mi je teško rastati se od njega'' Slika nije dostupna Odlučio Vrhovni sud Istrage protiv Paravinje vodit će šibenski sud

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene