Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zasađene u zapuštenom voćnjaku

Otkriven nasad s 50-ak stabljika indijske konoplje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području sibinjske općine policija je otkrila nasad indijske konoplje, a 27-godišnjak, za kojeg se sumnja da ju je zasadio, uhićen je.

'Nasad s 50-ak stabljika indijske konoplje, visoke od 57 do 247 centimetara, otkriven je jučer, a stabljike su lošije kvalitete, bez cvjetnih vrhova i prosuhe, jer u zadnje vrijeme nisu bile zalijevane', rekla je glasnogovornica brodsko - posavske Policijske uprave Kata Nujić, na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Pročitajte i ovo Potres u BiH Još jedan Opet se zatreslo tlo u blizini Hrvatske, građani javljaju: “Bio je kratak, ali intenzivan“ Njemačka legalizirala marihuanu - 1 Od 1. travnja Njemačka je legalizirala uporabu i uzgoj kanabisa: Pogledajte kolike količine su dozvoljene

>> Zagreb: Zaplijenjeno gotovo pola kilograma marihuane

Osumnjičeni 27-godišnjak zasadio je indijsku konoplju tijekom ožujka u zapuštenom voćnjaku, koji nije u njegovu vlasništvu. Policija procjenjuje da bi se iz zaplijenjene konoplje moglo proizvesti oko 20 kilograma marihuane.

Zbog sumnje u kazneno djelo zloporabe opojnih droga, uhićeni 27-godišnjak iz Slavonskog Broda predan je pritvorskom nadzorniku, te će tijekom dana biti ispitivan u državnom odvjetništvu. Na narko-tržištu jedan gram marihuane stoji od 50 do 100 kuna. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene