Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brutalno ubojstvo

Osumnjičeni za ubojstvo studenta zadržani u pritvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica osumnjičenih za ubojstvo studenta Aleksandra Abramova (23) u petak u središtu Rijeke zadržani su u pritvoru odlukom istražnog suca Valentina Ivanetića u trajanju od 48 sati, odnosno do podizanja istražnog zahtjeva, doznaje se danas u Županijskom sudu u Rijeci.

Privedeni su D. S. (24) i D.C. (21) iz Rijeke nakon što su uhićeni u petak. Kako se doznaje D.C. je iznio obranu a D.S. se branio šutnjom. Uz njih dvojicu za ubojstvo je osumnjičen i treći mladić, koji je po policijskim saznanjima, pobjegao preko BiH u Srbiju odakle je 2007. i došao u Rijeku.

Pročitajte i ovo Studentski dom u Varaždinu - 4 PREVEZEN NA OBDUKCIJU Student pronađen mrtav! Cimer zatekao tijelo u sobi Ilustracija Fakultet u Palermu VIDEO Najstariji student diplomirao u 98. godini s najvišim ocjenama: Otkrio svoje planove za budućnost

>> Uhićeni osumnjičeni za ubojstvo studenta

Njih trojica, utvrdila je policija, verbalno su se sukobili s 23-godišnji studentom iz Cresa Aleksandrom Abramovim te ga potom i fizički napali. On im je pokušao pobjeći, no sustigli su ga na Trgu Svete Barbare te ga pretukli nanijevši mu teške ozljede glave. Nakon što je pronađen u 3,35 sati umro je zbog gušenja vlastitom krvlju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene