Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjerojatno riječ o samoubojstvu

Osijek: Utvrđen identitet mladića poginulog u naletu vlaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu vlaka prije dva dana u Osijeku poginuo je 19-godišnjak s osječkoga područja, izvijestila je danas osječko-baranjska policija, koja je utvrdila identitet poginulog.

Glasnogovornik te policijske uprave Darijo Premec kazao je kako je identitet mladića potvrdila njegova obitelj, te da dosad obavljena istraživanja upućuju da se najverovatnije radi o samoubojstvu. Dodao je kako će nakon svih provedenih istraživanja o događaju biti obaviješteno nadležno državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Mladić je u subotu oko 16 sati, na željezničkoj pruzi kod crkve. Sv. Leopolda Bogdana Mandića u Osijeku, poginuo pod putničkim vlakom koji prometuje na relaciji Osijek-Slavonski Šamac.

Pomozite identificirati mladića na kojeg je u Osijeku naletio vlak

S obzirom da kod poginulog nisu pronađeni nikakvi osobni dokumenti koji bi pomogli pri utvrđivanju identiteta, osječko-baranjska policija je jučer zamolila građane da im dojave ako imaju korisne informacije o identitetu stradale osobe. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene