Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kaznena djela

Osijek: Uhićen osumnjičenik za silovanje i bludničenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija provodi kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom iz Antunovca zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela silovanja i bludničenja, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Osumnjičenika se tereti da je 10. siječnja oko 4,30 sati na nadvožnjaku Vinkovačke ulice u Osijeku silovao 20-godišnjakinju iz Osijeka te da je 24. prosinca prošle godine oko 1,30 sati na istome mjestu počinio kazneno djelo bludničenja nad 26-godišnjakinjom iz Osijeka. Nakon dojave o silovanju, na nadvožnjaku je obavljen je očevid u kojem su uzeti materijalni tragovi koji će biti proslijeđeni na vještačenje.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško kazneno djelo Užas u Dalmaciji: Djed (79) godinama spolno zlostavljao maloljetnu unuku U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je

Silovanoj 20-godišnjakinji, koja je brutalno pretučena, pružena je liječnička pomoć u osječkome Kliničkom bolničkom centru, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Osumnjičenik, kojega djevojka ne poznaje, je danas u 10,30 sati doveden na kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kaznena djela silovanja i bludničenja nakon čega će, uz kaznenu prijavu, biti priveden u Istražni centar osječkoga Županijskog suda. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene