Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Odnijeli zlatninu

Osijek: Prijeteći hladnim oružjem opljačkali stan starijeg bračnog para

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stariji bračni par našao se na meti lopova koji su im ušli u kuću i prijeteći hladnim oružjem odnijeli veću količinu zlatnine.

Osječka policija traga za dvojicom razbojnika koji su u obiteljskoj kući u Osijeku jučer opljačkali 78-godišnjaka i 76-godišnjakinju, izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska.

Pročitajte i ovo Osijek protiv komaraca - 2 Slavonija bez problema Dronovi, čamci, amfibije... Sve je spremno za veliku bitku, ali je li to dovoljno? "Nisu to baš zmajevi koji piju krv" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

>> Krade se sve: WC papir, stari televizori, čak i gaće...

Neslužbeno se doznaje da su razbojnici ušli u obiteljsku kuću kroz otvorena balkonska vrata, a nakon ulaska uz prijetnju hladnim oružjem bračnom paru su ukrali zlatninu. Nakon što im je predano zlato udaljili su se u nepoznatom pravcu.

Supružnici su oštećeni za nekoliko tisuća kuna, a za razbojnicima policija traga. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene