Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osuđen Pazinjanin

Osam mjeseci zatvora za stavljanje piercinga na ženino spolovilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Općinskom sudu u Pazinu 45-godišnji Pazinjan osuđen je na uvjetnu kaznu od osam mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine jer je na drzak način ponizio suprugu.

Pazinjanin je u srpnju prošle godine svojoj 45-godišnjoj supruzi nasilno stavio piercing na spolovilo. Na suđenju je dokazano da je muškarac ženi dok je ležala na bračnom krevetu sputao ruke te joj željeznom alkicom probio stidne usne, piše Jutarnji list. Iako se žena opirala suprug nije popuštao u svom suludom naumu. Ona je ipak uspjela otići do garaže gdje je škarama iščupala alkicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prošao bez težih ozljeda Dvojica maloljetnika pretukla trećeg: Nakon napada završio na hitnoj Duško Kuliš i Filip Zoričić Gradonačelnik zabranio Sud u Istri donio odluku: Poznato je što će biti s koncertom Duška Kuliša i prijatelja

Nekoliko dana kasnije perverzni nasilnik uhvatio je suprugu kako bi provjerio je li se alkica još nalazi na mjestu na koje ju je stavio. Kad je vidio da je nema, rekao je supruzi da će staviti drugi, a ako se ona s time ne slaže, neka napusti njihovu obiteljsku kuću. Surpuga je uzela maloljetnu djecu i otišla u podstanarstvo, ali je perverznog muža prijavila i policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene