Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ga policija

Zagreb: Odvjetnik-ubojica pobjegao iz Psihijatrijske bolnice Vrapče

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Zadro je 14. rujna 2011. godine potpuno rastrojen, u stanju kokainske psihoze u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci ustrijelio 32-godišnjeg Jakšu Denicha. Pucao mu je u glavu.

Policija intenzivno traga za Darkom Zadrom, odvjetnikom-ubojicom, koji je pobjegao iz Psihijatrijske bolnice Vrapče, javlja Novi list.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Odvjetnik Zadro je 14. rujna 2011. godine potpuno rastrojen, u stanju kokainske psihoze u kladionici na zagrebačkoj Trešnjevci ustrijelio 32-godišnjeg Jakšu Denicha.


Odvjetnik Zadro osuđen za ubojstvo, ide na psihijatriju

U bolnicu vrapče je bio smješten odlukom Županijskog suda u Zagrebu koji ga je u siječnju 2012. godine proglasio krivim za ubojstvo slučajnog prolaznika. Pomračenog uma Zadro je Denichu ispalio jedan hitac u glavu sa svega metar udaljenosti. Zadro je osuđivan zbog obiteljskog nasilja, posjedovanja droge i oružja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene