Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sedamnaestogodišnji učenik

Obavljao praksu, poskliznuo se i pao s prvog kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Obavljajući praktični dio nastave na zgradi bolnice 'KBC Zagreb' teško je ozlijeđen 17-godišnjak, doznaje se u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Sedamnaestogodišnjak je jučer oko 14 sati na zgradi bolnice u Kišpatićevoj ulici, obavljao praktični dio nastave za poduzeće sa sjedištem u Zaprešiću, te je pao s prozora na prvome katu i teško se ozlijedio.

Pročitajte i ovo Siniša Fučkar i Barbara Štrbac Strašan slučaj u Ludbregu Učenik skočio s prvog kata škole: Traumatolog za Dnevnik Nove TV otkrio u kakvu je stanju dječak Osnovna škola Ludbreg Nije životno ugrožen Nesreća u osnovnoj školi: Učenik pao s prvog kata

U policiji je rečeno da je mladić najvjerojatnije postavljao klima uređaj na prvom katu bolnice te se nehotice poskliznuo i pao na tlo. Teško je ozlijeđen, ali nije u životnoj opasnosti. Sedamnaestogodišnjak je učenik Obrtničke škole iz Zagorja.

Zagrebačka policija izvijestila je i o krađi u kojoj je za oko 400 tisuća kuna oštećena tvrtka HŽ-Infrastrukture. Naime, od 1. svibnja do 11. kolovoza u nepoznati su počinitelji sa željezničkog mosta 'Sava', između mjesta Jakuševec i Mičevec ukrali kabel i metalne ploče. Policija intenzivno traga za počiniteljima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene