Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozila pod utjecajem droga

Novinarka Dubrovačkog vjesnika osumnjičena za korištenje i prodaju droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem na 33-godišnjom novinarkom Dubrovačkog vjesnika L.P. osnovano se sumnja da je počinila kaznena kriminalna djela zlouporabe opojnih droga, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Nakon što je 6. listopada u večernjim satima u ulici dr. Ante Starčevića u Dubrovniku zatečena da upravlja vozilom pod utjecajem opojnih droga, osumnjičena novinarka Dubrovačkog vjesnika je policijskim službenicima predala jedan tzv. 'piz' heroina i dvije alu folije s tragovima iste droge, navodi dubrovačko-neretvanska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Slika nije dostupna Podignuta optužnica Palo zločinačko udruženje: Dvanaestorica krijumčarila i prodavala heroin, amfetamin i marihuanu

Također osnovano se sumnja da je početkom rujna do studenog 2009. godine prodavala sintetičku drogu amfetamin i da je u studenom 2009. dala na uživanje i omogućila konzumiranje amfetamina 39-godišnjakinji iz Dubrovnika.

U sklopu kriminalističkog istraživanja prilikom pretrage stana i vozila koje koristi osumnjičena novinarka L. P., pronađena je vrećica zataljenog vrha, komad slamke i papirnata maramica, sve s vidljivim tragom praškaste tvari. Ti su predmeti oduzeti i dostavljeni na vještačenje.

U dogovoru s nadležnim državnim odvjetništvom osumnjičena novinarka je 7. listopada uz kaznenu prijavu dovedena u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku gdje je saslušana i puštena.

Zbog vožnje pod utjecajem opojnih droga podnosi se optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu, ističe se u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene