Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prva kazna zbog obijesne vožnje

Novi zakon u primjeni - Puljaninu prijete tri godine zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulska prometna policija prijavila je 24-godišnjaka, zbog 'lude' vožnje pod utjecajem alkohola u novogodišnjoj noći.

Zbog obijesne vožnje u cestovnom prometu, koje je od prvog dana ove godine kazneno djelo, prvi je u Hrvatskoj prijavljen mladi Puljanin.  Pulska prometna policija prijavila je ovog 24-godišnjaka, zbog 'lude' vožnje pod utjecajem alkohola u novogodišnjoj noći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Blizu škole Teška nesreća u omiškom zaleđu: Kamion sletio u ponor, a srećom je izbjegnuta veća tragedija Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Izmjereno mu je 1,51 promila alkohola u krvi, a nakon što je u utorak oko 3:45 sati u jedan kružni tok u Puli ušao na lijevu stranu skrivio je i prometnu nesreću. Prednjim dijelom svoje Honde zabio se u stražnji dio BMW-a, kojim je upravljala vozačica (32) iz Pule.

>> Kriv vozač Meganea: Oduzeo prednost i tri djevojke odvezao u smrt

U prometnoj nesreći, nasreću, nitko nije ozlijeđen, a mladi je vozač Honde smješten u posebne prostorije policije do otrežnjenja. Protiv njega će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, zbog obijesne vožnje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene