Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kući

Novi Marof: Otkriven laboratorij za uzgoj marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Laboratorij za uzgoj marihuane te više od 3,6 kilograma te droge otkrila je policija pretragom kuće 35-godišnjaka iz okolice Novog Marofa, koji je pritvoren i kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Varaždinska policija danas je priopćila kako je u kući otkrila laboratorij opremljen svom potrebnom 'infrastrukturom' za ilegalni uzgoj indijske konoplje - prigušnice, transformatori, žarulje, ventilatori, grijalice, klima uređaji, tajmeri, izolacija, uređaji za navodnjavanje, provjetravanje i održavanje vlage, kemijska sredstva za ubrzani rast i razvoj biljaka te specijalne lampe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi

Tom je prilikom pronađeno i 3.670 grama marihuane te 28 stabljika visine od 39 do 158 centimetara i dvije stabljike posušene indijske konoplje s 26 sjemenki.

Istraživanje: Ispitanici vodili 'Dnevnik pušenja' trave! Evo što je otkriveno!

Policija je pronašla i dvije puške domaće izrade te jednu malokalibarsku pušku s optikom, dva prigušivača za pušku, dva pištolja domaće izrade, te više stotina komada streljiva različitog kalibra.

Zbog toga, osim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, 35-godišnjaka tereti i za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene