Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio u suprotnom smjeru

Tri osobe poginule: Objavljeni novi detalji nesreće kod Kutine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
44-godišnjak koji je izazvao nesreću vozilom je upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju na autocesti kod mjesta Ilova između Kutine i Novske poginule su tri osobe u dobi od 31, 35 i 44 godine, a sada su otkriveni i novi detalji.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina"

Nesreću je izazvao 44-godišnji hrvatski državljanin koji je osobnim automobilom njemačkih registracija upravljao za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije, te se vozio trakom namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera, odnosno u zabranjenom smjeru.

Takvom je vožnjom na djelu autoceste kod mjesta Ilova, grad Kutina, prednjim djelom svog vozila udario u prednji dio osobnog automobila zagrebačkih registracija, kojim je iz smjera Zagreba upravljao 35-godišnji vozač, dok mu je suvozač bio 31-godišnji muškarac.

Nakon udarca osobni automobil njemačkih registracija je udario u središnju odbojnu ogradu te se zarotirao na kolniku, dok je automobil zagrebačkih registracija sletio na zelenu površinu. Neposredno nakon ove prometne nesreće naišao je osobni automobil s pridodanom lakom prikolicom slovenskih registracija, kojim je upravljao 65-godišnji vozač, u čiji su automobil udarili otpali dijelovi od prethodno razbijenih vozila.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradali 44-godišnjak i oba muškarca iz vozila zagrebačkih registracija, dok je na vozilu slovenskih registracija nastala materijalna šteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene