Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pijani vozači

Noćas 552 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prometna je policija drugog dana provođenja pojačanih aktivnosti u povod blagdana Martinja (vezanog uz pučki običaj 'krštenja vina'), na nadzornim točkama diljem Hrvatske evidentirala 552 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i pet prekršaja vožnje pod utjecajem opojnih droga, izvijestilo je MUP na svojim internetskim stranicama.

Pojačane se mjere provode zbog sprečavanja i sankcioniranja vožnje pod utjecajem alkohola, odnosno prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica, a sa subote na nedjelju, 8. na 9. studenoga, najviše prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola zabilježeno je na Području policijske uprave zagrebačke - 130.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Ilustracija Neodgovorni vozači Oglušili se na zabranu: Policija s autoceste ''skidala'' vozila, dvojica kamionima blokirala staru cestu za Rijeku

Također, na području PU zagrebačke zabilježena su i tri prekršaja vožnje pod utjecajem opojnih droga.

Na području PU splitsko-dalmatinske zabilježen je 81 prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola, dok je na području PU istarske zabilježeno 33 takvih prekršaja.

Također noćas je na području Hrvatske evidentirano i 19 prometnih nesreća, u kojima su zabilježeni i navedeni prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, navodi MUP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene