Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počela akcija

Nijemci, Čeh i Poljak uhvaćeni u divljanju gliserima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska pomorska policija započela je s preventivnom akcijom nedozvoljenog glisiranja te su jučer u "ulovili" četiri osobe u tom prekršaju.

Kod mjesta Tisno u nedozvoljenom glisiranju zatekli su dva njemačka i jednog poljskog državljanina, a kod Murtera je u prekršaju zatečen i češki državljanin.

Pročitajte i ovo Posljedice požara - 2 Sumnjivi požari Čak 50 požara gorjelo u isto vrijeme, uključila se i policija: "Svi elementi ukazuju na to" Ilustracija kazne nautičarima Pomorska policija imala pune ruke posla: Zbog glisiranja preblizu obale neodgovornima odrapili kazne i poslali apel

>> Novi zakon: Rigorozne kazne za objesnu vožnju na moru

Izdani su im obvezni prekršajni nalozi. Osim četiri plovila Postaje pomorske policije, kao pomoć iz zraka je korišten i policijski helikopter, koji je osim navođenja, svojim učestalim spuštanjem upozoravao vozače glisera da ne glisiraju unutar 300 metara od obale, izvijestila je PU šibensko-kninska. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene