Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nestali: Traže se majka dvoje djece i branitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U redakciju informativnog programa Nove TV stigle su fotografije i kratak tekst očajnog Željka Žegarca, koji traži svoju jučer nestalu suprugu Ivonu Dvojković Žegarac.

Ivona Dvojković Žegarac ima 32 godine, visoka je oko 160 centimetara i teška 50-ak kilograma.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove

Kosa joj je smeđe boje, srednje duljine, tj. do ispod uha, a oči su joj zelene. Nosi dioptrijske naočale crnih okvira u obliku pravokutnika.

U trenutku nestanka na sebi je imala hlače i majicu tamnije, najvjerojatnije smeđe boje te tenisice najvjerojatnije crvene boje.

Ivona Dvojković Žegarac posljednji je put viđena u četvrtak 4. rujna kod bolnice Sveti Duh, gdje je bila hospitalizirana i iz koje je samoinicijativno otišla, kako kupuje vodu u dućanu ili na kiosku.

Ukoliko raspolažete ikakvim informacijama o nestaloj osobi, možete to dojaviti na fiksni broj 01/37 58 701 ili na broj mobitela 091/52 56 718.

Nakon tjedan dana potrage još nije pronađen branitelj Damir Neral. 32-godišnji otac dvoje djece nestao je na području Sljemena nakon svađe sa suprugom i prijetnji samoubojstvom. 

Traži ga policija i Gorska služba spašavanja. Njegov je mobitel navodno posljednji put lociran u Ivanjoj Reki.

Moguće informacije o Damiru Neralu možete dojaviti na brojeve mobitela 091/19 31 424, 091/58 45 197 ili na fiksni telefon 01/33 79 068

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene