Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas na cesti

Još jedna žrtva teške nesreće na autocesti: Nakon majke i kćeri, ozljedama podlegao i 15-godišnji sin

Prometna nesreća na autocesti
Prometna nesreća na autocesti Foto: PU brodsko-posavska
U osječkoj bolnici je preminuo 15-godišnjak koji je stradao u nesreći na autocesti A3 24. srpnja. Tada su na mjestu nesreće poginule njegova majka i sestra, a on i još jedno dijete iz obitelji su teško ozlijeđeni.

U srijedu je preminuo 15-godišnji državljanin Republike Francuske koji je teško ozlijeđen u prometnoj nesreći na A3, koja je dogodila 24. srpnja, a u kojoj su smrtno stradale njegove majka i sestra, javili su iz KBC-a Osijek brodsko-posavskoj policiji.

Nesreća se dogodila oko 22:55 u blizini Nove Gradiške, a u njoj su sudjelovali kamion i osobni automobil.

Pročitajte i ovo Požar na kamionu na A1 Poznat uzrok požara VIDEO/FOTO Pogledajte što je ostalo od kamiona koji se zapalio na autocesti, stvorila se nepregledna kolona

BMW francuskih registracija vozio je 40-godišnjak iz Turske, a policija je utvrdila kako je do sudara došlo jer vozač nije držao dovoljan razmak između svog automobila i kamiona te je prednjim dijelom auta naletio na stražnji dio poluprikolice kamiona austrijskih registracijskih oznaka.

Prometna nesreća na autocesti Prometna nesreća na autocesti - 3 (Foto: Robert Fajt/Cropix)

Kamionom je upravljao 62-godišnji vozač iz Turske.

U nesreći su poginule dvije putnice u BMW-u, majka i kći, 43-godišnja državljanka Turske i 19-godišnja državljanka Francuske. Teško je ozlijeđeno drugo dvoje djece iz iste obitelji, 18-godišnjakinja i 15-godišnjak. Nakon pružene liječničke pomoći iz bolnice u Novoj Gradiški prevezeni su na daljnje liječenje u KBC-u Osijek gdje je 15-godišnjak preminuo.

Njihov otac, ozlijeđeni vozač BMW-a, zadržan je na liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene