Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stigla pomoć iz zraka

VIDEO I FOTO Pogledajte neobjavljene snimke požarišta kod Trogira: S buktinjom se danima bore stotine vatrogasaca

Aktualno Galerija Fotografije s požarišta kod Trogira - 1 Fotografije s požarišta kod Trogira - 1 Foto: DNEVNIK.hr Fotografije s požarišta kod Trogira - 1 Fotografije s požarišta kod Trogira - 1 Foto: DNEVNIK.hr Fotografije s požarišta kod Trogira - 3 Fotografije s požarišta kod Trogira - 3 Foto: DNEVNIK.hr Fotografije s požarišta kod Trogira - 4 Fotografije s požarišta kod Trogira - 4 Foto: DNEVNIK.hr +13 Fotografije s požarišta kod Trogira - 5 Galerija 1/18 >>
Požar u Segetu Gornjem ulazi u treći dan, na terenu su brojni vatrogasci, a pomoć im je stigla i iz zraka. Pogledajte snimke požara koje dosad nisu još nigdje objavljene.

Požar u Segetu Gornjem ulazi u treći dan, još je aktivan na nepristupačnim dijelovima, a do jutros je u njemu izgorjelo oko 1600 hektara niskog raslinja, makije, borovine i nešto maslinika.

Pročitajte i ovo Požar na Jarunu Još nepoznat uzrok Požar u Zagrebu: Iz zgrade izlazio crni dim, intervenirala hitna pomoć Požar u kući, ilustracija Intervencija u tijeku Gori kuća kod Zaprešića: "Vatra ju je cijelu zahvatila"

Rano jutros u gašenje tog najvećeg požara na obali u posljednje četiri godine priključila su se dva kanadera. Zbog trenutačne povoljnije situacije na požarištu u 6:59 zatraženo je angažiranje dvaju Air-tractora Fire Boss koji će zamijeniti Canadaire i dalje osiguravati saniranje požarišta iz zraka.

Na terenu su brojni vatrogasci iz Trogira, Splita i okolice, pomoć im je ponovno stigla i iz zraka. Osim svojih snaga veliku nadu polažu i u vremensku prognozu koja za četvrtak na širem splitskom području najavljuje kišu.

Kako to izgleda iz njihove perspektive, pogledajte u dosad neobjavljenim fotografijama i videu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene