Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova žrtva

Neispravna peć: Izgorjela kuća, jedna osoba poginula

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru drvene kuće u Donjem Podotočju pokraj Velike Gorice, koji je izazvala neispravna peć na kruta goriva, poginula je jedna osoba čiji identitet još nije utvrđen.

Požar je buknuo jučer oko 5,50 sati zbog neispravne peći na kruta goriva na koju je bila spojena neispravno izvedena i dotrajala dimovodna cijev, a drvena kuća u vlasništvu 61-godišnjaka je u potpunosti izgorjela rečeno je na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj.

Pročitajte i ovo AIRVG AIRVG2024 Građani pohrlili vidjeti Rafalee: U samo nekoliko sati planule ulaznice za izložbu zrakoplova u Velikoj Gorici Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove

>>Garešnica: U požaru kuće poginula žena

Na požarištu je pronađeno tijelo zasad nepoznate osobe, a policija nije pronašla tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt. Posmrtni ostaci prevezeni su u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će se utvrditi uzrok smrti i identitet stradale osobe.

Neslužbeno se doznaje da je 61-godišnjak vlasnik u kući živio sam, pa se pretpostavlja da je on smrtno stradao u požaru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene