Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Navijači demolirali kafić

Pretukli dvojicu gostiju zbog karata za derbi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetak mladih navijača u Splitu oko 17.30 razbilo je veći dio inventara kafića te ozlijedilo dva gosta kafića. U PU splitsko dalmatinskoj kažu da su mladići, dobi između 18 i 24 godina bez ikakvog povoda napali 46-godišnjeg Ž.M. i 45-godišnjeg A.A., te da se najvjerojatnije radi o nesporazumu oko preprodaje karata za večerašnji derbi između Hajduka i Dinama.

Pobješnjeli mladići su polomili u kafiću sve što su mogli te je tako stradalo 15-ak pepeljara, 30 šalica za kavu i metalna vješalica za kapute. Policija je ubrzo nakon dojave došla na mjesto okršaja, ali su napadači već bili nestali u nepoznatom smjeru.

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

>> Adlešić: Cilj je sankcionirati huligane, ne navijače

>> U Pragu su bili i navijači sa zabranom

Presreli i napali novinare

Oboje napadnutih gostiju je ozlijeđeno, u policiji pretpostavljaju lakše, ali su  odbili pružanje pomoći. Drugih nereda u Splitu između navijača, kažu u policiji, danas nema, ali je zato bio jedan incident u Vodicama kada su navijači u automobilima riječkih i zadarskih registracijskih oznaka presreli četvoricu novinara koji su išli na utakmicu u Split. Novinari su se nalazili u automobilu zagrebačkih oznaka pa se pretpostavlja da su huligani zaključili kako se radi o navijačima Dinama.

Novinari su uspjeli pobjeći, a nakon kratke jurnjave po Vodicama nasilnici su odustali od potjere. Ozlijeđenih nije bilo u tom incidentu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene