Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nalazi se iza rešetaka

Nasmrt zatukao djeda metalnom posudom po glavi prije tri godine: Podignuta optužnica

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Županijsko državno odvjetništvo u Sisku podiglo je optužnicu protiv 29-godišnjaka koji je prije tri godine nasmrt pretukao svojeg djeda.

U Sisku je nakon tri godine istrage poginuta optužnica protiv 29-godišnjaka zbog teškog ubojstva.

29-godišnjaka, koji je trenutno u zatvoru zbog drugih kaznenih djela koja je počinio, terete da je u prosincu 2019. u obiteljskoj kući u okolici Gline tijekom svađe nasmrt pretukao svojeg djeda.

Pročitajte i ovo Ana i Brian Walshe RIJEČI KOJE LEDE KRV U ŽILAMA Policijski izvještaj skriva pozadinu odnosa Briana i nestale Ane Walshe: Bivši šef bostonske policije - "To baca novo svjetlo na ovaj slučaj"

89-godišnjaka lošeg zdravstvenog stanja i slabije fizičke građe, njegov unuk je većom metalnom posudom udarao u glavu. 89-godišnjak je na mjestu preminuo.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Budimpešti Užas u susjedstvu: Usred grada izbo nožem tri policajca, jedan od ozljeda preminuo

29-godišnjak se već nalazi u zatvoru, a dokaže li mu se krivica za počinjeno kazneno djelo teškog ubojstva, prijeti mu dodatna kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna dugotrajnog zatvora.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene