Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provedena istraga

Napao konobara pa razbijao po lokalu u centru Zagreba: Nastavio divljati u službenom autu, policajca udario u glavu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Zagrebački policajci proveli su kriminalističku istragu nad 36-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje triju kaznenih djela u centru Zagreba u noći na ponedjeljak.

Utvrđeno je da je 36-godišnjak u noći na ponedjeljak oko 1:10 u Zagrebu u Tkalčićevoj ulici na terasi ugostiteljskog objekta bio u društvu prijatelja i članice obitelji.

Posvađao se s konobarom pa ga i fizički napao. U jednom trenutku sa stola je uzeo staklenu bocu kojom ga je udario u glavu i ozlijedio.

Konobar je pobjegao unutra i zaključao vrata, a 36-godišnjak je krenuo za njim udarajući o vrata i pokušavajući ući u unutrašnjost lokala. Nakon toga je počeo razbijati inventar na terasi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pred očima policajca Nije pojeo zadaću, ali jest vozio? Pijani vozač tvrdio policiji da je za volanom bio njegov pas i pokušao pobjeći

Jednu stolicu bacio je prema ulaznim vratima lokala te je na njima u potpunosti razbio staklo. Potom je nastavio razbijati inventar na terasi i pritom oštetio tri stolice, a lokalu je načinio štetu u iznosu od oko 1000 eura.

Nakon divljanja po terasi je pobjegao. Policajci su ga pronašli u Matoševoj ulici. Pružao im je otpor pa su nad njim uporabili sredstva prisile, tjelesnu snagu i lisice.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepoželjan trend Udario pješakinju, pobjegao s mjesta nesreće pa se vratio: Pogledajte koliku je kaznu zamalo dobio

Smjestili su ga na stražnje sjedalo službenog auta. Tijekom vožnje, kako bi spriječio da ga prevezu u postaju, dvaput je glavom udario policajca u glavu. Nakon izdanih upozorenja smirio se i prestao napadati policajce.

36-godišnjak je pritvoren uz kaznenu prijavu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene