Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišao bez plijena

Naoružani pljačkaš uplašio se vike zaposlenica pa pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neslavno po pljačkaša završio je pokušaj razbojstva, koji se danas oko 14 sati dogodio u mjenjačnici privatne turističke agencije VB tours u Ulici Petra Krešimira IV u središtu Slavonskog Broda.

Naime, maskirani i naoružani razbojnik upao je u dvorište ove mjenjačnice u kojoj su se tada nalazila dvije zaposlenice i jedan zaposlnik, s namjerom da je opljačka.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Ilustracija Uhvaćen je! Uhvaćen serijski pljačkaš: Muškarac provalio u 25 objekata i napravio štetu od 16 tisuća eura

>> Oružani pljačkaši ozlijedili zaposlenicu

Međutim, žene su počele galamiti i dozivati u pomoć, što je pljačkaša omelo i uplašilo te je pobjegao bez plijena i izgubio se u susjednim ulicama. Policija je brzo stigla na mjesto događajate obavila očevid.

Unatoč kruženju brodskim ulicama, u narednih nekoliko sati nisu mu uspjeli ući u trag. Kako je pljačkaš bio maskiran, zaposlenici ga nisu mogli podrobno opisati. Kazali su tek kako se radi o muškarcu između 30 i 50 godina jače tjelesne građe.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene