Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pljačka mjenjačnice

Pištoljem udario u glavu vlasnika mjenjačnice i ugrabio plijen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik je pokušao spriječiti pljačkaše pa je došlo do naguravanja. Pištolj koji je pljačkaš držao u ruci u tom je trenutku opalio, no na sreću, nitko nije ozlijeđen jer se metak zabio u zid.

Dvojica nepoznatih, nemaskiranih muškaraca u srijedu su oko osam sati opljačkala mjenjačnicu Klišanin u Aveniji Dubrava.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje očevid Drama u Zagrebu: Oružjem prijetio djelatnici te opljačkao poštu Ilustracija Očevid u tijeku Opljačkana pošta usred Zagreba: Prijetio zaposleniku i uzeo novac

U poslovnicu su upali naoružani pištoljem i elektrošokerom. Prijetili su 26-godišnjem zaposleniku te tražili novac. U to vrijeme u mjenjačnici je bio i njezin 53-godišnji vlasnik.

On je pokušao spriječiti pljačkaše pa je došlo do naguravanja. Pištolj koji je pljačkaš držao u ruci u tom je trenutku opalio, no na sreću, nitko nije ozlijeđen jer se metak zabio u zid.

Nakon toga je lopov udario vlasnika mjenječnice pištoljem u glavu, ugrabio plijen te pobjegao zajedno sa svojim kompanjonom. Svota novca koju su uspjeli opljačkati nije za sada poznata. (Agencija VLM)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene