Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zahvatio ga retrovizorom

Nakon svađe u kafiću pokušao pregaziti dva muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz Umaga sumnjiči 37-godišnjaka iz Umaga da je pokušao ubiti dvojicu muškaraca s kojima se sukobio.

Sukob je počeo u srijedu oko 23:20 sati u jednom tamošnjem kafiću. Osumnjičeni 37-godišnjak bio je u društvu 43-godišnjaka iz Umaga kada su im prišla dvojica muškaraca,40-godišnjak s bujskog područja i 39-godišnji državljanin Srbije s područja Brtonigle. Kratko su se proječkali i naguravali pa su sva trojica, i jedna žena, izašli van.

Pročitajte i ovo Grad Umag o tihoj okupaciji Istre - 5 Problem "istarskih favela" Uzrujani Slovenci o optužbama da su okupirali hrvatsku obalu: "Mogu imati sve na svojoj zemlji, čak i raketu za Mars" Požar u Turnju - 1 Policija istražuje detalje Buknuo požar u kafiću uz kuću: Vatrogasac slomio nogu na intervenciji

Svađa se nastavila i na parkiralištu. U jednom trenutku 37-godišnjak je sjeo u Mercedes te je punom brzinom krenuo prema dvojici muškaraca. Iako su uspjeli izbjeći izravan udarac automobila, Mercedes je retrovizorom udario 40-godišnjaka, koji je pritom lakše ozlijeđen.

37-godišnjak je ipak nastavio vožnju i udario parkirani Fiat 40-godišnjaka s bujskog područja. Fiat je od siline udaraca bio odbačen na nogostup i ukrasno bilje, a 37-godišnjak se potom udaljio s mjesta događaja, no policijski službenici ubrzo su ga zatekli nešto dalje u Zemljoradničkoj ulici. Umažanin je noćas predan pritvorskom nadzorniku. (Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene