Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident ispred restorana

Nakon svađe, 34-godišnjak zapucao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pijani Šibenčanin (34) ispalio je tri hica iz puške 'pumparice' ispred vinkovačkog restorana Dalmacija sinoć oko 23,30 sati.

Sat vremena ranije 34-godišnjak se u restoranu posvađao s 45-godišnjakom iz Adrijaševaca, a nakon što su izmjenili nekoliko pogrdnih riječi fizički su nasrnuli jedan na drugoga pa je 45-godišnjak izgurao iz restorana Šibenčanina koji se udaljio da bi se nakon sat vremena vratio i ispred Dalmacije s pumparicom.

Pročitajte i ovo Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren" Slika nije dostupna Snimka nadzorne kamere VIDEO Pogledajte trenutak potresa na području Šibenika, stanovnici nakon podrhtavanja izašli na ulice

U pucnjavi, srećom nitko nije ozlijeđen, a Šibenčanin je nakon pucnjave sjeo u svoj automobil i odvezao se u smjeru serdišta Vinkovaca. No, nakon 15-tak minuta zaustavljen je u prometu u Zvonimirovoj ulici te je uhićen i priveden u policijsku postaju Vinkovci gdje je utvrđeno da je alkoholiziran i izmjereno mu je nešto više od dva promila alkohola u krvi pa mu je određeno 12 sati zadržavanje do otriježnjenja.

Protiv oba muškarca slijedi optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a protiv 34-godišnjeg Šibenčanina i optužni priejdlog prema Zakonu o oružju.Kako nam je rekao glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, Luka Barunčić, Šibenčanin nije ima dozvolu za pušku iz koje je pucao, a do sada nije ni pronađena iako policija pretpostavlja da je u automobilu. Iza 13 sati, kada istječe zadržavanje zbog triježnjenja, u nazočnosti vlasnika policajci će pretražiti automobil. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene