Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nadzor u Bilicama zbog samoubojstva Svaline

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo pravosuđa izvijestilo je da je u splitski zatvor na Bilicama upućen nadzor kako bi se utvrdile sve okolnosti samoubojstva 45-godišnjeg pritvorenika Jurice Svaline koji je u kolovozu uhićen u USKOK-ovoj akciji 'Parangal'.

Navodeći samo inicijale pritvorenika iz Ministarstvu je priopćeno da se Svalina u subotu oko 19,45 sati ozlijedio oštrim predmetom u zatvorskoj ćeliji u kojoj je bio još jedan pritvorenik. U pomoć su mu odmah priskočili čuvari, dežurna medicinska sestra, a za desetak minuta je stigla i hitna pomoć koja ga je odvezla u bolnicu, gdje je pritvorenik u 20,20 sati umro.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Zločin u Bugojnu U BiH se nastavlja istraga o samoubojstvu svjedoka ratnih zločina nad Hrvatima: "Treba naći pokrovitelje samoubojstva" Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima

>> Samoubojstvo dilera uhićenog u akciji 'Parangal' 

>> Akcija 'Parangal': Uhićeno 13 osoba zbog krijumčarenja droge

O samoubojstvu su obavješteni nadležni sud i policija te je obavljen očevid, a ravnatelj Uprave za zatvorski sustav Miroslav Mihoci u splitski zatvor uputio je nadzor. Prema pisanju tiska, Svalina je navodno britvicom prerezao žile na vratu i rukama.

Jurica Svalina jedan je iz skupine osumnjičenika za preprodavanje droge na području Dalmacije uhićenih u kolovozu u akciji 'Parangal'. Skupinu se sumnjiči da je iz BiH prokrijumčarila heroin vrijedan 2,5 milijuna kuna.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene