Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čekaju se rezultati obdukcije

Na varaždinskom kupalištu pronađeno tijelo nestalog muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U sklopu varaždinskog kupališta Aquacity pronađeno je tijelo muškarca čiji je nestanak jučer prijavljen policiji.

Varaždinska policija pronašla je tijelo 37-godišnjeg muškarca čiji je nestanak prijavljen jučer poslijepodne na kupalištu kraj Varaždina popularnom Aquacitiyu, potvrdio je Matko Murić iz varaždinske policije.

Pročitajte i ovo Policija u Varaždinu - 3 Tik uz policijsku upravu Uhićen muškarac povezan s ubojstvom Varaždinca? Policija je pronašla i vozilo žrtve Ilustracija Strava u Varaždinu Policija objavila detalje o pronalasku tijela: Muškarac je ubijen, nedavno prijavljen njegov nestanak

Nestanak muškarca prijavljen je jučer u poslijepodnevnim satima nakon čega su djelatnici interventne policije iz Policijske uprave koprivničko-križevačke krenuli u potragu. Muškarac je pronađen u jezeru u sklopu kupališta danas oko 11.15 sati.

>> Utopio se Austrijanac kod Raba

Uzrok utapanja još se ne zna, a o državnom odvjetniku ovisi hoće li naložiti obdukciju ili će se tijelo predati članovima obitelji pojašnjava Murić.

Inače, Aquacity je najpopularnije varaždinsko kupalište koje za vrijeme vrućih ljetnih dana posjeti i nekoliko stotina kupača dnevno. Kupalište nema spasilačku službu i građani se kupaju na vlastitu odgovornost. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene