Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pijani vozač sa zabranom upravljanja vozilom usmrtio djevojčicu na pješačkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Liševu kod Sesveta vozač automobila s 3,18 promila alkohola u krvi naletio je na majku koja je s malom kćerkom u naručju prelazila cestu. Majka i njezina djevojčica prelazile su cestu na obilježenom pješačkom prijelazu.

U naletu vozila petogodišnja djevojčica smrtno je stradala, a majka je zadobila teške ozljede.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu"

Na majku s djetetom u naručju naletio je na označenu pješačkom prijelazu jučer oko 16 sati 41-godišnji vozač "golfa" zagrebačkih oznaka, Ivica Maljak.

Automobil se nakon udarca zaustavio desetak metara dalje na suprotnoj strani ceste, a majka i kći odbačene su na asfalt. 

Nesretna djevojčica je na mjestu ostala mrtva, a majka je s teškim ozljedama prevezena u KB Dubrava. Nesreća se dogodila u mjestu Liševu nedaleko od Sesveta. 

Ivica Maljak imao je zabranu upravljanja vozilom, a tri puta mu je bila oduzeta vozačka dozvola i to zbog vožnje u pijanom stanju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene