Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rekorder noći

Na cesti kod Osijeka uhvaćen s 3,12 promila alkohola u krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Silašu na osječkom području prometna je policija zaustavila 33-godišnjaka s 3,12 promila alkohola u krvi. Sudeći po dosadašnjem broju 'pijanih' prekršaja, čini se da

Među 12 vozača koji su jučer zatečeni pod utjecajem alkohola tijekom pojačanog nadzora prometa na osječkome području rekorder je 33-godišnjak kojem je izmjereno 3,12 promila alkohola u krvi. Muškarac je zatečen u Silašu, dosad je počinio 35 prometnih prekršaja, a ovo je šesti put kako je zatečen da vozi pod utjecajem alkohola.

Pročitajte i ovo Policija Uhićen je Vozio pijan pa odbio test na droge: Pokušao pobjeći policiji, a kad su ga uhvatili, krenuo je šou Prometna policija Najavili akcije Policija će pojačano kontrolirati vozače: Idući tjedan posebno će provjeravati ove stvari

>> Biciklist u Varaždinu napuhao čak 3,44 promila

Prometni policajci jučer su tijekom pojačanog nadzora prometa otkrili 55 raznih prekršaja, od čega se dvanaest odnosi na prekršaj zbog alkohola u krvi vozača, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava.

Nedopuštena količina alkohola u krvi utvrđena je u tri vozača osobnog automobila, tri vozača mopeda, jednog traktorista te pet biciklista. Tijekom pojačanog nadzora iz prometa su isključena 22 vozača i četiri vozila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene