Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Na autocesti palicama napali auto s petoricom navijača iz Vojvodine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skupina maskiranih osoba je palicama bez ikakvog povoda jučer rano ujutro na odmorištu na autocesti u blizini Ogulina napala petoricu muškaraca iz Srbije koji su bili u automobilu novosadske registracije, po povratku s košarkaške utakmice u Splitu, potvrdila je jutros karlovačka Policijska uprava.

Četrdesetpetogodišnji A.P. i tridesetčetverogodišnji N.J. zadobili su lakše tjelesne ozljede, a ostala trojica nisu ozlijeđeni, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Srbijanski državljani su napad, koji se dogodio oko četiri sata u mjestu Gornje Dubrave na odmorištu "Dobra -Istok", prijavili policiji te su pregledani u ogulinskoj Općoj bolnici.

"Policija nastavlja raditi na otkrivanju počinitelja, a budući da nitko nije teže ozlijeđen, naše će izvješće prema Općinskom državnom odvjetništvu biti za sada protiv nepoznatih počinitelja i to za oštećenje tuđe stvari. Procjena štete tek se utvrđuje, kazala je glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić.

Prema pisanju srbijanskih medija petorica napadnutih u subotu su bila u Splitu na košarkaškoj utakmici regionalne NLB lige Split CO - Vojvodina SG. Na povratku su na odmorištu autoceste u automobilu "opel-omega" spavali, a oko četiri sata ujutro prišla im je skupina od 12 nepoznatih maskiranih osoba naoružanih palicama i motkama, koja je bez povoda počela razbijati automobil. Petorica su, kako je uz ostalo navedeno, izišla iz automobila, ali su napadači motkama napali i njih, udarajući ih po tijelu, te nakon toga otišli u nepoznatom smjeru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene