Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teretna i osobna vozila

U nesrećama na autocesti poginulo 3 ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći kod Kutine poginule su dvije žene, a kod kod tunela Brezik vozač kamiona.

Sinoć oko ponoći u prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti A3 smrtno su stradale vozačica i putnica, izvijestila je policija. Nesreća se dogodila na 93 kilometru autoceste u pravcu jug.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Zbog očevida za promet je bio zatvoren južni trak od čvora Popovača do čvora Kutina koji je za promet ponovno otvoren oko 6 ujutro. 

TEŠKA PROMETNA NESREĆA Jedna osoba smrtno stradala, druga teže ozlijeđena

Vozač kamiona poginuo na A1 kod tunela Brezik

U prometnoj nesreći na autocesti A1 kod tunela Brezik u srijedu rano ujutro poginuo je vozač kamiona, izvijestila je ličko-senjska policija.

U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila, a kako navodi policija, vozač jednog od njih je poginuo pri udaru kamiona u prikolicu drugog kamiona.

Uzrok i okolnosti nesreće utvrđuju se očevidom, a promet na A1 u smjeru Zagreba od 6 šest sati jutros preusmjeren je od čvora Perušić do čvora Otočac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene