Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Makarske

TEŠKA PROMETNA NESREĆA Jedna osoba smrtno stradala, druga teže ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto iza 14 sati na autocesti A1 kod izlaza Zagvozd dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je ozlijedjena. Očevid je u tijeku.

Nekoliko minuta nakon 14 sati na autocesti A1 kod izlaza Zagvozd došlo je do prometna nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a još jedna teže ozlijeđena koja je prebačena u bolnicu na liječenje.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Policija policija traži svjedoke Prometna kod Dugopolja: Motociklist sletio s ceste i poginuo

Kako doznajemo iz PU splitsko-dalmatinske u nesreći je sudjelovalo jedno kombi vozilo, a do iste je došlo iz za sada neutvrđenih razloga.

U šumi kod Ogulina pronađeno poluraspadnuto tijelo nepoznate osobe

Policijski očevid je u tijeku, a o nesreći je obaviješteno i nadležno županijsko državno odvjetništvo koje će preuzeti slučaj.

Zbog prometnih nesreća na autocesti A1 kod čvora Zagvozd (427.+150km) i kod odmorišta Rašćane (441. km) u smjeru Zagreba vozi se usporeno, javlja HAK.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene